Flowrobotics LAB Diagnostic

LAB Diagnostics vill stolt berätta att vi har blivit återförsäljare av Flow Robotics system Flowbot i Sverige. Flow Robotics skapar flexibla och användarvänliga vätskehanteringsrobotar för labbautomation. Systemen möjliggör automatisering av repetitiva, tidskrävande och manuella pipetteringsuppgifter på ett enkelt och flexibelt sätt.  

Några av Flowbots användningsområden: 

  • Seriell utspädning i plattor 
  • Standardiserade spädningsserie 
  • Provpreparering för ELISA, RIA och PCR 
  • Normalisering av prover – också i olika rörtyper 
  • Dispenseringsstandarder i provrör eller platta 
  • Provberedning och utspädning inför analys, t.ex. HPLC, MS m.m. 
Flowbot LAB Diagnostics

LAB Diagnostics anställda har många års erfarenhet av pipetteringsrobotar och vätskehanteringssystem i olika konfigurationer och komplexitet i områdena försäljning, applikation och service. Att ha hög kunskap kring våra produkter är något vi värdesätter och vi ser att det skapar mervärde för våra kunder. Vi arbetar alltid för täta och långsiktiga kontakter med våra leverantörer för att kunna erbjuda den senaste informationen och bästa servicen.  

Flowbot One är lätt att använda och kräver ingen specifik förkunskap i programmering eller tidigare arbete med automatiseringssystem. Det intuitiva användargränssnittet gör det möjligt att snabbt installera Flowboten och komma igång med arbetet. Standardiserade laboratorieprodukter som redan finn spå labb kan i stor utsträckning användas i systemet så som rör, plattor, rack.  

Läs gärna mer om Flowbot ONE på vår hemsida här och hör gärna av dig till någon av våra säljare om du har några frågor.


Aktuellt