Kyl- och frysskåp från Gram Commercial LAB Diagnostics

Vi har nu börjat sälja högeffektiva kyl- och frysskåp från Gram Commercial. Gram Commercial är en av världens ledande tillverkare av kyl- och frysutrustning för kvalitetsmedvetna professionella användare.

Gram har designat, finjusterat och optimerat samtliga detaljer i Gram BioLine-skåpen för biolagring för att säkerställa maximal pålitlighet och optimerat luftflöde. Den unika luftcirkulationssystem leder en kall luftström ner genom en speciell distribueringsplåt baktill i enhetens interiör. Denna luftström tvingas därefter runt inuti enheten under det att den cirkulerar tillbaka mot kylsystemet som är monterat högst upp i enheten. Detta säkerställer konstant temperatur överallt i enheten och tiden som åtgår att återgå till förprogrammerad temperatur efter det att en dörr öppnats är mycket kort. Detta håller energiåtgången på ett minimum.

Modeller som ingår i BioLine är BioUltra, BioPlus, BioMidi, BioCompact II, samt BioCompact och utgör olika kyl- och frysskåp för olika krav på lagring.

Utmärkande för Bioline-serien är att samtliga skåp (förutom BioUltra -86C frys) uppfyller helt ATEX-normerna* – både betr. interiör och exteriör.

Gram BioLine-skåpen är 9001-certifierade och gynnas därmed av en omfattande uppsättning kvalitetsledningssystem. Produktionen sker i Danmark och garantin är 3 år på alla BioLine modeller.

Gram har också enklare modeller på kyl och frys kallade Biobasic i 3 storlekar som är färdiginredda och kan levereras inom 3 arbetsdagar. Dessa är ATEX-klassade samt kommer med temperaturalarm.

Är ni intresserad av Grams kyl och frysar? Tveka inte att höra av dig till oss på telefonnummer 08-29 60 25 eller info@lab.se så hjälper vi dig.

Förvarar du dina läkemedel på rätt sätt? Ett kylskåp är mer än bara ett kylskåp. Vill du veta mer om kyl- och frysskåp från Gram? Kontakta oss för mer information!


Aktuellt