Gram Commercial är en av världens ledande tillverkare av högeffektiv kyl- och frysutrustning för kvalitetsmedvetna professionella användare.

Gram har designat, finjusterat och optimerat samtliga detaljer i Gram BioLine-skåpen för biolagring för att säkerställa maximal pålitlighet och optimerat luftflöde. Den unika luftcirkulationssystem leder en kall luftström ner genom en speciell distribueringsplåt baktill i enhetens interiör. Denna luftström tvingas därefter runt inuti enheten under det att den cirkulerar tillbaka mot kylsystemet som är monterat högst upp i enheten. Detta säkerställer konstant temperatur överallt i enheten och tiden som åtgår att återgå till förprogrammerad temperatur efter det att en dörr öppnats är mycket kort. Detta håller energiåtgången på ett minimum.

Modeller som ingår i BioLine är BioUltra, BioPlus, BioMidi, BioCompact II, samt BioCompact och utgör olika kyl- och frysskåp för olika krav på lagring.

Utmärkande för Bioline-serien är att samtliga skåp (förutom BioUltra -86C frys) uppfyller helt ATEX-normerna* – både betr. interiör och exteriör.

Gram BioLine-skåpen är 9001-certifierade och gynnas därmed av en omfattande uppsättning kvalitetsledningssystem. Produktionen sker i Danmark och garantin är 3 år på alla BioLine modeller.

Gram har också enklare modeller på kyl och frys kallade Biobasic i 3 storlekar som är färdiginredda och kan levereras inom 3 arbetsdagar. Dessa är ATEX-klassade samt kommer med temperaturalarm.

Är ni intresserad av Grams kyl och frysar? Tveka inte att höra av dig till oss på telefonnummer 08-29 60 25 eller info@lab.se så hjälper vi dig.

Förvarar du dina läkemedel på rätt sätt? Ett kylskåp är mer än bara ett kylskåp. Hur vet man vad man ska titta efter? Kontakta oss för mer information!


Aktuellt