LAB Diagnostics Nordic marknadsför och säljer produkter inom diagnostik och laboratorier, främst mot sjukhus- och veterinärverksamhet. Huvudområdena förutom diagnostik, biobankning och laboratorieverksamhet är automationslösningar och rådgivning kring stora och små laboratorieprojekt. Vi tillhandahåller ofta och gärna skräddarsydda lösningar för kunder med specifika behov.

Tillsammans med våra systerbolag har vi en service- och supportorganisation som består av 14 personer runt om i Sverige, Norge och Danmark. Alla våra tekniker har kvalificerad kompetens och kunskap inom sina områden.

Vårt huvudkontor ligger i Farsta strax söder om Stockholm. Från huvudkontoret utgår vi tillsammans med de övriga bolagen i koncernen samt har vårt lager och ekonomidivision. Vi har även ett säljkontor i Kungsbacka utanför Göteborg.

ClaraLab-koncernen består av 5 bolag, alla verksamma inom laboratoriebranschen men med olika inriktningar och användarsegment.

LAB Analytical Nordic arbetar med analytisk instrumentering och är officiell återförsäljare för delar av Perkin Elmers sortiment i Sverige och Danmark. Även produkter från Biolin Scientific och Stanhope-Seta säljs via Analytical.

LAB Education skapar möten, seminarium och utbildningsforum för laboratoriepersonal. Bolaget är vår samarbetspartner när det kommer till användarmöten, vidareutbildningar samt seminarier. De tar även uppdrag från bolag utanför koncernen.

LAB Noax tillhandahåller förbrukningsmaterial i plast som burkar, hinkar, slang m.m. till industrin. Det har ett brett sortiment och långvarig erfarenhet av branschen.

LAB Norway en spegling av LAB Sweden i Norge med fokusering på cell- och bakterieodling men även biokemiska analysatorer och autoklaver.

LAB Sweden har sedan 2003 sålt och servat system för cell- och bakterieodling med tillhörande kringutrustning som biokemiska analysatorer och cellodlingsflaskor. De arbetar även mycket med autoklaver från Systec GmbH och laboratoriediskmaskiner från Miele.

Varmt välkommen att höra av dig till oss om du önskar vidare information om vår verksamhet eller har frågor om våra produkter och sortiment. Länkar till våra systerbolag finns i menyn ovan.

08- 29 60 25
info@lab.se